Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Romijnders Tweewielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Romijnders Tweewielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Romijnders Tweewielers worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Romijnders Tweewielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Romijnders Tweewielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Romijnders Tweewielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Romijnders Tweewielers 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten

Afwijkende dagen
30 juli t/m 13 augustus 2024 (Vakantie):   Gesloten


Contactgegevens

Facebook